Amazon otkrio koji su se proizvodi najviše prodavali tijekom Black Fridaya

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AMAZON je ove godine imao puno popusta za Black Friday i Cyber Monday. Na popustima su se našli TV-uređaji, mobiteli, igre i sve što vam mašta može zamisliti. Tijekom tih 11 dana kupljeno je preko milijardu proizvoda, a pola prodaje pripalo je malim i srednjim trgovcima, piše IGN. Sad kad su popusti gotovi, iz Amazona su otkrili koji su proizvodi bili najprodavaniji na ovim popustima.

COSRX Snail Mucin 96% Power Repairing esencija

Ovaj korejski proizvod sadrži 96% ekstrakta puževe sluzi, a obećava visoku hidrataciju i umirujuće djelovanje na kožu te se posebno preporučuje osobama sa suhom i osjetljivom kožom. Ova esencija potiče obnovu kože i poboljšava njezinu elastičnost te je jedan od najpoznatijih COSRX proizvoda.

Amazon Fire TV Stick 

Ovaj daljinski upravljač povezuje se s TV uređajem i omogućava pristup različitim streaming sadržajima putem platformi kao što su Netflix, Amazon Prime Video, Hulu i drugi. S TV uređajem povezuje se putem HDMI priključka, a običan TV transformira u smart TV. Omogućava i glasovno upravljanje putem Alexa sustava.

Hero Cosmetics Mighty Patch 

Ovaj flaster za akne pomaže isušiti akne preko noći. Preporučuje se koristiti ga preko noći, dok spavate i ujutro ćete primijetiti razliku. Zahvaljujući čvrstom ljepilu, ne morate brinuti da će se odlijepiti preko noći. Ovaj hidrokoloidni flaster treba držati na akni 6-8 sati dok upija gnoj i pomaže je zaliječiti. Proizvod je prikladan za sve tipove kože.

Ring video zvono za vrata

Ovo dobro poznato zvono s videokamerom osigurava sliku i zvuk visoke kvalitete putem pametnog telefona, tableta ili s računala. Zvono je opremljeno senzorom pokreta, a čistu sliku osigurava i po noći. Svaki put kad netko pozvoni na vrata ili senzor registrira pokret, dobivate obavijest na odabrani uređaj.

Bissell čistač za tepihe i presvlake

Ovaj je čistač popularan zato što je malen i lako prijenosan, a omogućava brzo i lako čišćenje tepiha i presvlaka. Lako skida tekućine, mrlje i prljavštinu. Prikladan je i za čišćenje interijera automobila te je relativno tih pri korištenju. Ima triple-action sustav čišćenja koji uključuje sprejanje, ribanje i usisavanje, a čista i prljava voda odvojeni su u dvostrukom spremniku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *