“Only you will know”: Novi komadi nakita brenda Cherry Dear

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOMAĆI brend nakita Cherry Dear, koji izrađuje Ema Krot Turudić, predstavio je novu kolekciju “Only you will know”. Ova se kolekcija oslanja na znakove, slova, brojeve, boju i vrstu kamena, pa čak i na otisak prsta kako bi bila jedinstvena.

Privjesci i prstenje posebnog značenja

Krot Turudić uvijek je voljela prstenje. Sviđaju joj se kao estetski dodatak oko vrata, nanizani na različite dužine lanca, različite tkanine ili jedan pored drugoga na debelom lancu. Za nju su oni često puno više od same estetike.

Privjesak smatra najintimnijim komadom nakita iako i drugi mogu nositi značenje. No oni imaju primarno ukrasnu funkciju, dok je privjesak lako sakriti pod košulju ili majicu, kao i na privjesak za ključeve. Ne mora biti vidljiv, a nosimo ga najbliže srcu.

“Moji privjesci nose imena moje djece, Una i Ivo, broj 37 je broj narukvice iz rodilišta. Dugujem si još jednu narukvicu iz rodilišta za malog Ivu i posebnu posvetu mužu”, kaže Krot Turudić.

Osim privjeska, donosi i novo prstenje jer svaki privjesak s posebnim slovom, brojem ili kamenom može jako lako biti prebačen na prsten i obrnuto, a ona cijeni slobodu izbora.

Komadi koje oblikuje jako su osobni, a nude i mogućnost prilagodbe prema željama. Ovu kolekciju smatra finijom linijom jer je gotovo cijela izrađena od čistog 999 srebra. Korišteno kamenje su safiri, rubini, citrini i cirkoni. Svaki komad može biti pozlaćen u 24-karatnom zlatu prema narudžbi.

Cherry Dear možete posjetiti u fizičkoj trgovini u Zagrebu na adresi Prilaz Gjure Deželića 36.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *